keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Kirpparilla, aikaa kuluttamassa!

Päivällä olimme asioilla kaupungissa. Jouduimme tyttären kanssa kuluttamaan aikaa, toistatuntia, ennenkuin pääsimme lähtemään kotiin. Ei mitään suunnitelmia, kunhan saamme ajan kulumaan, siispä kirpparille. Siellä se pakkoaika kuluikin aivan hulppeesti, eikä rahaakaan mennyt kovin paljon ;D


Löytyipä sieltä tällainen mukava kirstu, Viihdytään pihalla -kirja, jossa on kaikkea mukavaa mökillä toteutettavaksi ja tuo keltainen ovaalinmuotoinen pitsiliina, joka tuossa kuvassa vähän heikosti erottuu noiden muiden tavaroiden alta.

Sitten tuli vanha tuttu vastaan, ei varsin samallainen, mutta kukkataso kuitenkin. Näillä näkymin mökin ikkunoihin ei tule kukkalautoja, niin tämäpä onkin oiva ratkaisu kukille. Ja paikkaakin voi siirrellä!

Jonkin verran on lakkaus kärsinyt vedestä, mutta ei hätiä mitiä, peittyvät hyvin noiden pienten pitsiliinojen alle. Hinta ei päätähuimannut, oli vain 7 euroa. Meinasin, että jätän ostamatta, mutta eihän sitä malttanut sinne jättää!, harmitellut olisin kumminkin, kun en ostanut ;)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirpparille minäkin hinkuan.... olen jäännyt vuodeksi pois töistä ja nyt on pakahduttava tunne kaikesta mitä haluttaisi tehdä. Yritän nyt hillitä itseäni, tässä on ensin ihan pari päivää lääkärin määräämää poissaoloa ja sitten vuosiloman kautta vuorotteluvapaalle.... Meillä on avattu iso kirppis tuohon ihan lähelle - paikka on tosi suosittu, pöytäjonot ovat jopa puoli vuotta, kuulin...

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Kirpparit on kivoja paikkoja.Kaikkea hyödyllistä löytyy sillon tällön.Vähän kun fiksailee saa uutta piristystä sisustuksiin.

Rahkasammal kirjoitti...

Marke; Nyt sinulla tuleekin tilaisuus tehdä aivan mitä haluat! Mukavaa vuorotteluvapaata ja muista nauttia vapaasta ;D
On ihanaa päästä tutkailemaan isoa kirppistä, ja oikein ajan kanssa! Pari isohkoa on vielä käymättä läpi. Ovat tuossa lähikaupungissa!

Rahkasammal kirjoitti...

Pajupirtti; Tuossa kylällä on iso antiikkiliike. Yhden kerran olen käynyt, ostin tuon keinutuolin. Siellä on hintataso vähän toisenlainen kuin kirppiksillä. Joskus pitäs mennä sinnekin ja ajan kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

kaikkea kivaa löysit kyllä! Tuommonen kukkapöytä on kyllä kätevä kun voi vaihtaa paikkaa. Ja melkosen komean kaktuksen saitte tuparilahjaksi!!

Rahkasammal kirjoitti...

Kate; Tuo kukkataso on aivan mukava, kun niitä kukkalautoja ei taida ikkunoihin tulla! On kyllä mahtava kaktus, ihastelin naapurin muitakin kaktuksia, olivat isoja ja hyväkuntoisia, kun siellä kävimme!;)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana toi kukkateline! Ei ollu kyl todellakaan hinnalla pilattu :)

Voisitko ystävällisesti kertoo ton telineen mitat, mitkä on tankojen pituudet? ja kukka-alustojen halkaisijat?

Kiitos tosi paljon vastauksesta! :)