lauantai 7. maaliskuuta 2009

Odotettavissa!

Kauniit nollasäät ovat jatkuneet pitemmän aikaa. Jokohan mökkijärvi alkaa näyttämään tältä? Pikkuhiljaa hiipii vesi lumen läpi ja pehmittää samalla alapuolella olevaa jäätä. Tämä ilmiö toistuu joka kevät.

6 kommenttia:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Minä hiihtelen siskoni kanssa, vai miten se runo jatkuu?
Nyt ei hiihdetä enää jäällä vaan tyydytään rantapenkereisiin. Itse olen meren rannalla asuvana arka menemään meren jäälle. Täytyy nähdä autojen menevän kaukana tai ainakin moottorikelkan jäljet ennen kuin meikä menee jäälle.

Anonyymi kirjoitti...

Uhkuavannot ovat petollisia ja arvaamattomia näihinaikoihin jäällä kulkiessaan.

Rahkasammal kirjoitti...

Pajupirtti; En minäkään haikaile tuonne kauemmas. Pilkillä olisi ollut mukava käydä, mutta eiköhän sinne ehdi toisen kerran.
Suunniteltiin tuossa, että tulevana kesänä tehdään se grillikatos/maja, katsotaan mikä siitä sitten tulee!

Rahkasammal kirjoitti...

Marjatta; Kyllä tuolla saa varovainen olla ja paras kun pysyy poissa!;)

Anonyymi kirjoitti...

Tulin pitkästä aikaa kurkkaamaan tätäkin blogiasi, yleensä tulee käytyä ykkös.- ja kakkosblogeisasi. Tosi hyvältä näyttää teillä ja vissiin pikku hiljaa alkaa tulla valmista? Vai onko se niin, että aina on jotain laittamista? Oletteko te sitten kesällä pääsääntöisesti mökillä järven rannalla vai? Mukavaa viikon jatkoa sinulle Marja-Leena!

Rahkasammal kirjoitti...

Kate; Käy aina välissä tässäkin blogissa. - Pitää nyt katsoa, kuinka paljon siellä tulevalle kesälle tulee oltua, ja millä vauhdilla noita lattioita ja muita tiloja saadaan valmiiksi. Kyllä siellä varmasti mukava olisi olla! - Tarkeniskohan sitä tulevana kesänä mennä uimaan!
Mukavaa jatkoa viikollesi Kate!