torstai 12. maaliskuuta 2009

Tupalahja - naapurista!

Kerron jotain tonttialueesta. Korttelialueella on viisi tonttia, jotka ovat samalla rantapuoliskolla. Me olimme ensimmäiset tontin ostajat, ja saimme valita näistä viidestä tontista mieleisemmän. No se oli pieni palkkio siitä, että jouduimme kuitenkin soittelemaan sähkönsaannin ja tienparannukset koko tonttialueelle. Parin kesän aikana oli nuo neljä muutakin tonttia myyty ja rakentaminen oli käynnissä joka tontilla.

Nyt siitä on kulunut jo muutama vuosi, osa tonteista on 'valmis' ja meitä 'hartaasti' rakentajia on suurin osa.

Pian paljastui, että neljä viidestä tonttilaisesta oli samalta ilmansuunnalta. Nauroinkin, kun tuo yhteys paljastui, että tyypillistä, kuivalta seudulta tullaan, ja ensimmäinen järvi näkyy niin kaikki tryykää sen rannalle ;)

Tottahan aina tuttuja tulee, varsinkin mökkinaapureista. Nyt on siippa ollut pitempiä aikoja mökillä ja onneksi oli paikalla, kun naapuri kantoi isoa kaktusta tupalahjaksi ja isännän seuraksi!

Tässä tämä komistus on, eikö olekin upea! Nyt vain toivoo, ettei mökillä olija sitä kaltoin kohtele ja älyää kysyä hoito-ohjeita komistukselle ;D

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No onpas melkoinen komistus... miten tuon saa tuettua pystyyn... Tuosta tuli heti mieleen omat kuolleet kukkani ... Ihan totta - minulla on kasvit kuivuneet ja muumioituneet tuonne nurkkaan... Niille ehkä pitäisi tehdä jotain ja miettiä miksi ihmeessä on päässyt käymään noin....

Rahkasammal kirjoitti...

Eikös olekin upea! Pitää seurata tuota pystyssä pysymistä, ja tukea seinää vasten!
Onko kukkasi kuolleet vai muuten vain muumioituneet? Nosta niitä valoon, voivat vaikka innostua kasvamaan!
Noissa kaktuksissa pidän siitä, ettei niitä tarvi koko aikaa hoitaa, pärjäävät vähemmällä ja ovat muutenkin hauskan näköisiä!;) Et ole innostunut kaktuksista?

Rahkasammal kirjoitti...

Lisäys edelliseen tekstiin; kaktus on metrin korkuinen!

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Luulisi tuon mökillä kestävän.
Keväistä viikonloppua Rahkasammalen pirttiin.

Rahkasammal kirjoitti...

Kyllä se vielä ehyenä on ja pystyssä! Aurinkoista viikonloppua Pajupirttiin ;)

Marja-Leena kirjoitti...

Jaa...a mitenkähän kaktuksen on käynyt?