keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Aurinkoinen maaliskuu

9.3.11
Pakkaslukema -3, päivällä nollan seutuvilla. Vesi tippuu räystäistä ja linnut aloittelevat laulujaan. Tänään oli kova tuuli, tietäneekö tulevia lumisateita.

Kodinhoitohuoneeseen ja vessaan tulevat kalusteet on mitottu ja ne toimitetaan huhtikuun alussa ja samantien ne asennetaan paikoilleen.
Jossain postauksessa mainitsin lihasta, jota kuivattelimme tuolla kahden koivun välissä olevassa verkolla suojatussa lootassa. Kuivaliha onnistui hienosti, ja oli todella kuivaa, mutta hyvää. Sitä ollaan tässä mutusteltu enempi ja vähempi.

Pesuhuoneen seinä- ja lattialaatat on saumattu ja tänään asettelimme suihkukaapin alaosaa vaateriin. Huomenna suihkukaappi sitten kootaan.

Vessakin tulee työn alle. Se on jäänyt vähän paitsioon. Tai jätin sen tarkoituksella viimeiseksi, koska haluan katsoa noiden laattojen riittävyyden ennenkuin vessan lattiaa ruvetaan laittamaan. Otin laattoja sen verran näpisti, että katsotaan kuinka vessan lattian käy.
Tutkin vessan sähköpytyn käyttöohjetta, sitä ei suositella sijoitettavaksi huoneeseen, jossa on lattialämmitys. Timpuri laittoi styroxia tasoitteen alle lämmön estoksi. Liian lämpimässä tilassa vessanpytyn sähkönkulutus on liian suurta ja sitä en missään nimessä halua.

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

"Katsoppa"kun istuu fiinisti tuo suihkukaapin alaosa ja vessakin näyttää ruurelta varmaan kun seinälaatat on isot.On se täälläkin myrskynnyt ja suvennu ja nyt taas sataa lunta.Suvisää.

Rahkasammal kirjoitti...

Kyllä tuo suihkukaapin alaosa hyvin asettui vaateriin, siitä on hyvä ruveta sitä kokoamaan.