torstai 10. maaliskuuta 2011

Paikoilleen valmiina......

10.3.11
Räntää sataa, pakkasta -1. Pikkunäpräystä, viimeistelyjä ja epäsopivia ovia. Siinäpä tämän päivän kokemukset noin pääpiirteittäin. Noita samoja töitä on tehty, mutta tänään oli ennätyspäivä. Vessan lattia sai laattoja, mutta eipäs riittänyt koko lattiaan. Tiesimme sen kyllä jo alkaissa, kun niitä asettelimme ja mitoimme. Eipä mitään, tuota laattaa saa k-raudasta.

Saunan ovi, olihan kieroa karmivärkkiä, ei saanut asettumaan eikä suoristumaan. Ovea käytettiin paikoillaan, mutta purettiin pois. Saunan ovi meni uusiksi. Joku sen lupasi sponssata, hyvä niin. Saunaan ei tehty sen jälkeen mitään, vaan timpuri laitteli silikoonia. Mielenkiinnolla odotin miltä laatoituksen tumma beige saumaväri ja silikooni näyttävät kun ne yhdistetään tuohon savunharmaaseen marmoriin, joka seinälaatan väri on. Olen kyllä tyytyväinen tulokseen.

Suihkukaappikin sai osansa työajasta. Ovia ei suihkuun vielä laitettu, lvi-mies tulee lähiaikoina kytkemään vesijohtoja noihin muihinkin pesuhuonetiloihin, onpahan parempi toimia kun ovet ovat poissa.

Taiteoven paikoilleen laittoa myös askarreltiin, hemmetti taas ovipieli pari senttiä vinossa. Pähkinän väriset taiteovet tulevat kumpaankin kamariin ja huomenna ainakin toinen ovi asetetaan paikoilleen.

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Siinäpä on koko komeus"suihkukaappi",jopa passaa kohta hemmotella itseään suikussa vedellä.

Rahkasammal kirjoitti...

Näin on :)