maanantai 14. maaliskuuta 2011

Oliskohan tauon paikka

14.3.11
Olen pitänyt melko tiivistä kuvakerrontaa joulukuun loppupäivistä alkaen, ja kaikki on ollut tätä purkamista, rakentamista, mittomista ym. ym. Nyt ajattelin pitää tauon. Työt ovat niin hyvässä mallissa, että tauko ei tee mitään. Vuoden verran on vielä aikaa kun mökki on oltava tarkastettu.
Vautsi minä tein sen, paukuttelenko henkseleitä, vai mitähän radikaalia tekis? Taidan lähteä hoitamaan muita asioita. Kuka se sanoikaan, että eläkeläisellä on aikaa, ja katin kontit sanon minä. Niinpä tuo tuntuu kiirettä pitävän, että ei uskos. Istumaankin on ehtinyt vain sen, mitä noissa portaissa pakkoistumista hain, kun ilman kaiteiden turvaa jouduin niissä kulkemaan. Ja maate ei ole ehtinyt ollenkaan, sellaista se on. No vitsi vitsi, kyllä minä olen nukkunut aivan normaalit yöunet.

En minä mihinkään häviä, työt jatkuvat tauon jälkeen. Tauko voi olla pitkä tai lyhyt, todennäköisesti lyhyt. Eihän tätä projektia malta jättää, kesäkin tulee. Muuten puhuin tuolla jossain postauksessa, että menen pilkille. Pilkille menimme viime viikonlopulla. Istuttiin useamman reiän ääressä, mutta mitään ei tullut, ei edes nykäissyt. Naurettiin, että tämä reissu oli sellaista opettelua. Kyllä meillä asiantuntija oli mukana, mutta ei ne kalat siitäkään innostuneet. Tyhjin toimin palailimme mökin lämpimään. Kunhan tässä mennään kevemmäs, niin reissu uusitaan. Mukavahan siellä oli istua, ja toivoa, että nappaa nyt.

5 kommenttia:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Jos päädyt moiseen- niin leppoisaa lomaa- palaathan pian.
Kaisa

Rahkasammal kirjoitti...

Kyllä minä kuulolla olen, ja paikan päälläkin. Ajattelin tämän projektin suhteen pitää 'rakennuspaussia' Nuo suuremmat työt on tehty, pieniä töitä enään. Aurinkoista päivää Pajupirttiin :)

Nina kirjoitti...

Henkseleitä voit paukutella ihan reilusti! Hienosti ovat hommat edenneet komennossasi!
Pidähän rauhassa taukoa ja nauti kaikesta, mitä olet aikaan saanut!

Iloa ja valoa kevääseesi!:)

Marjatta kirjoitti...

Tauko on paikallaan pitkän työrupeaman jäkeen.Olet tehnyt pikiä päiviä ja asiota välillä hodellen.Kevätpäivät tuo iloa rakennushommissa eteenpäin.

Rahkasammal kirjoitti...

Aurinkoa päiviinne Nina ja Marjatta! Minä tässä myös nautin auringosta ja kevään tulosta.