lauantai 21. heinäkuuta 2018

Kesäpäiviä mökillä

Ihana, kuuma kesä! Kohtuus kaikessa, onneksi ilmat viileni ja samalla tuli sade. Tuvan ovet auki ja reipas sateenropina ulkona, sitä kuunnellaan nyt! Olen ollut muutaman viikon mökillä ..... ja nauttinut ..... hiljaisuudesta ja tyynestä järvestä.
Juhannus tuli vietettyä mökillä. Ilmat olivat mukavat työntekoon ja oleiluun. Joskus ajattelee, että onko se itsestä kiinni että aina keksii uusia projekteja ..... se on valitettavaa!!!! :)

Enköhän ottanut kesäkeittiön tapeetille, tyhjäsin keittiön ylimääräisistä romppeista, maalasin sen sisustan ja laitoin tekemäni verhot ikkunoihin. Samalla sain aseteltua sisustuksen järjestykseen. Muutoksiakin tuli, hellaa ei liitetä lämmitettäväksi ts. hormeja ei laiteta vaan hellan päälle tulee vahva lasilevy ja se jää koristepöydäksi. Työtasoksi sain tilavan hyllykkötason. Keitto/paisto hoituu 50 senttisellä valovirtahellalla. Sähköjähän sinne ei senkummemmin vedetä vaan virta kulkee roikan kautta. Aivan hauska tuli! Muut kalusteet jätin vielä varastoon, ne kulkeutuu sinne kun tarvetta tulee.
Nuorimies houkutteli heittämään tikkaa. Joskus maailmanaikaan olen heittänyt, mutta en ole mikään innokas 'harrastaja'. Mutta eihän se onnenkantamoista estä, tuli sieltä napakymppikin. Tottakai se piti kuvata, jos vaikka ei enään koskaan napakymppiä saa *naurua*.
Nuorimies osaa ottaa välillä rennommin kuin me muut. En tarkoita, että tämä mikään työleiri on tai sitä sellaisena pidetään. Ideoita syttyy, ja niinpä tällainen luomus syntyi noin vain, sopiva kanto, vanhoja tylsiä puukkoja ja se oli siinä.

Ei kommentteja: