sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

80 x XXX ???

Kävin lauantaina pojan kanssa mökillä mittomassa oviaukkoja, samoin otimme mitat saunatilojen lattiapinta-alasta ja parvelle menevän portaikon yläaukosta. Samalla otin kuvia muutos- ja tekokohteista, jotka tulevat eteen matkan varrella.

Ensimmäinen yllätys oli tuulikaapin oviaukko tupaan, leveys 80 cm, eihän tuohon mikään standarsi-ovi mahdu ja 70 cm ovea siihen ei voi laittaa. Aukkoon on siis saatava muutama sentti lisää leveyttä. Se kyllä onnistuu, kun vetelee höylällä muutamia vetoja kakkosnelosista, jotka ovat oviaukon pienoina. Liikkeessä, josta kävin ostamasssa noita muita rakennustyökaluja ei ollut etsimääni sähköhöylää, joten se pitää hankkia muualta.

Olen tuossa matkan varrella kertoillut, että pientyökalut ovat mökiltä häipyneet ts. mies on ne myynyt. Tällä reissulla selvisi sekin, miksi hän on ne myynyt. Jos olisin isompi ja rotevampi naisihminen, niin iskisin miestä turpaan .... mutta kun en ole iso enkä roteva ja kättäpitempää en viitsi käyttää, niin käsittelen luvattomat myynnit muulla tavoin. Mutta täytyy sanoa, että kyllä pisti kiukkusuoneen .... hyi olkoon!

Ei kommentteja: