sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Ajeltiin helteessä :)

Paikkansa piti sunnuntain säätiedotus, sehän lupaili iltapäivästä alkaen hellettä. Sen kyllä tunsi autoonkin, kun ajelimme porukalla mökillä. Menomatkalla piskotteli vettä paikkapaikoin, ja iltapäivällä kun palailimme oli hellettä ja saimme käyttää ikkunoita vuorotellen raollaan. Täysin auki niitä ei uskaltanut pitää, viima ei sitten ollutkaan kovin lämmintä.

Mökki siellä odotteli tekijöitä. Otimme mitat kaikesta mahdollisesta, pääasiassa kuitenkin pesutiloista, leveyttä, syvyyttä, korkeutta. Samalla otin kuvia eri kohteista, että loput tavarat siellä pysyvät siihen asti kun sinne menen. Juttelimme palatessa noiden pientyökalujen myynnistä. Jopa paremmat tikapuut, joita käytettiin korkeiden paikkojen laittamiseen on myyty. Erkkerin ikkunalistoitukset ovat kesken ..... pitää katsoa miten sinne yläilmoihinkin kivutaan.

Palatessa kävimme syömässä Paletissa. Ennen lähtöä, kiertelimme vielä liikkeitä ja joku porukasta osti sähköperämoottorin. En se minä ollut, vaikka saan sitä käyttää:) Sitten onkin upeata putputella järvellä ja vetää uistinta!

Olen tyytyväinen mökkireissuun. Sain nuo tarkat mitat niin voin paneutua hankintoihin, jotka vielä puuttuvat.

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Mitat ei saa olla sinnepäin,vaan "prikulleen".Ei muuta kuin rakentelemaan.Pitkän päivärupeaman jälkeen menee järvelle keräämään voimia seuraavalle päivälle sekä,tuo samalla kalasaaliin päivälliseksi.Niin jaksaa eteenpäin.

Rahkasammal kirjoitti...

Näin se on, tarkkoja on mittojen oltava eikä noin mittoja ja kalasaaliit odottaa järvessä ,hih hih.