maanantai 5. heinäkuuta 2010

Uusi uljas kompressori :)

Tänään ostin K-raudasta kompressorin. Eikä tarvi läträtä öljyn kanssa, tehokin oli aivan sopiva viimeistelykompressorille, sellaistahan minä hain ja sain. Jos joku on kiinnostunut noista teknisistä tiedoista niin ne ovat 1,5 Hp 24 Lt 8 Bar, ja valmistettu/koottu Italiassa. Sain tuttavilta niin hyviä pohjatietoja, että ostopäätöksen tekeminen ei ollut vaikeaa, ja hintakin oli vain 99 euroa.

Luulen, että suurimmat hankinnat työkalujen osalta alkaa olemaan kohta tehty. Nyt voin paneutua noihin ovitilauksiin ja pesutilojen lattioiden tasotteisiin .... ja sitten pikkuhiljaa saa ruveta katselemaan lattia- ja seinälaattoja.

Elokuun alussa on porukkaa koolla, ja saan apua tuvan viimeistelyyn .... tai oikeastaan elokuusta alkaen koko alku syksy on tiedossa tekijöitä .... voi että on mukavaa.

3 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

"No niin sitä pittee ku pannee hammeet heilumaa ja tullee näkkyysää"Sitten jälkiä.Vai kumminpäin se olikaan näin Eino Leinon päivänä.

Nina kirjoitti...

Hihat on siis laitettu heilumaan ja oikein kunnolla! Hienoa Marja-Leena!!
Onnea uudesta kompressorista ja muistakin vempaimista, niillä se työ sujuu!

Rahkasammal kirjoitti...

Marjatta; Vähän ihmettelinkin, että miksi liputetaan, mutta nytpä se selvisi :)


Nina; Kiitos kannustuksesta Nina! Elokuun alussa saan mökille tekevää apujoukkoa, ja yritän noita työkaluja hankkia siihen mennessä ja samoin rakennusaineita ja -tarvikkeita. Lippu korkealla mennään eteenpäin :)))