perjantai 16. heinäkuuta 2010

Ovet tuli ... ja suunnitelmat edistyvät

Perjantai ja ne luvatut ovet piti tuoda tänään? Satoi vettä .... ja nousi epäilys, että ovia ei tänään tule. Mutta annas olla puolenpäivän aikaan sää selkeni, ja liikkeestä soitettiin, että ovat tuomassa ovia. Hyvä hyvä, tuosta minä tykkään, että myyjä pitää sanansa. Nopeaan nosteli ovet varastoon, ja siinä samalla pohjustin uutta tilausta laattojen kiinnittämisestä ja kosteuseristeistä.

Tänään kiertelin myös kylpyhuonetarvikeliikkeitä. Hitsi, kun nuo suihkukaapit ovat kalliita. En ostanut kaappia. Sitten avautuikin uusi mahdollisuus pesutilojen rakentamiseen. Tuttavapiirissä on rakennustaitoinen henkilö, joka rupesi sanomaan, että halvemmalla pääsen, jos teetän sauna- ja suihkutilat ym. tilat pesuhuoneen puolella. Kukas ne tulee tekemään? En minä osaa ostaa oikeaa määrää paneleita, laudevärkkejä ym. mitä tarvikkeita siihen nyt tarvitaankin. Hän lupasi seurata tarvikkeiden hintaa ja käydä ne tekemässä ... ei paremmin voisi mennä.

Rakennusaikaa mökin valmistumiseen on kaksi vuotta, mutta haluan saada taloudellisen tilanteen vakaaksi mahdollisimman pian ja siksi tämä nopea eteneminen.

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Juuri tulin mökiltä ja pitipä kiirehtiä katselemaan kuinka paljon olet saanut aikuseksi.No voi hyvät hyssykät ja valmista tulee kun itse on asialla.Niin sitä pitää kun panee hihat heilumaan.Sanonpa vielä hip hei hurraa.

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos! Itsekin täällä olen varsin tyytyväinen noista ovista ja muustakin eteenpäinmenosta.