sunnuntai 19. syyskuuta 2010

'Kutsuppa se isäntä puhelimeen .....'

Kerron hassun hauskan tapauksen, joka sattui rakentamiseni alkutaipaleella. Soitin asiaa erääseen liikkeeseen. Jutustelu eteni jouhevasti ja selvyyttä tuli ym. ym. niinkuin pitikin olla, ainakin minun mielestä. Jonkin ajan kuluttua myyjä sanoo yht'äkkiä .... 'kutsuppa se isäntä puhelimeen'. Mitä se isäntä tässä tekee, minähän tätä asiaa toimitan, ajattelin. Myyjä oli vanhempi mieshenkilö. Pisti kiukkua, mutta koetin hillitä itseäni. Tokaisin kuitenkin myyjälle .... 'No kuule, kun täällä ei ole isäntää, lähti muille kalastusvesille' ja taisin sanoa muutakin vähemmän kirjoituskelvollista. Myyjä siellä vähän aikaa kakoi, eikä isännästä puhuttu senkoommin. Tuli niin tarkkaa tietoa soittamastani asiasta, että olin lopulta itsekin ihmeissäni, että näinkö se menee. Pitänee varmaan tehdä niin, että kun soitan johonkin jostain asiasta sanon heti, että täällä soittaa se ja se ..... ja on yksinelävä naisihminen ,hih hih hih!

Lopputulos oli kuitenkin hyvä toimittamassani asiassa, ja se etenee ilman, että siihen puhelimeen ketään enään haluttiin.... ja enhän minä itseäni noin rupea esittelemään .... kunhan tuossa naureskelen!

4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Hih, näinpä naisia yhä vain kohdellaan. Eivät ukkokullat tiedosta, että mekin osataan ja ihan ilman miehiä!!

Rahkasammal kirjoitti...

Näin on, olisitpa kuullut sen asennemuutoksen ,hih hih!:)

Marjatta kirjoitti...

Näinköhän minunki kohdalle käy,soitettaessaan jotain omakotitalooni"olletikki" kesäasunnon kunnostukseen olevia hankintoja.Rakas puoliso katselee pilvenreunalta.

Rahkasammal kirjoitti...

Toivotaan ettei näin käy ,hih!