keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Kuvakertomus mökiltä

Kun menimme mökille oli ensimmäisenä työnä pihan siivous. Ada ja Vili koirat olivat asiassa mukana kun keräsimme tupakintumppeja ja Muumi-purkkamöykkyjä pihalta. Maalasin keittiön seinät kahteen kertaan pesunkestävällä maalilla.
Poika hiomassa kamarin kynnyskohtaa tasaiseksi. Lattialaminaatit laitettu kamareihin. Keittiön kattoon ei vielä ole kytketty valaisinta, valoa antaa led-valot. Vähän hämärä kuva, mutta kyllä verhot tuosta erottuvat. Keittiökulma ulkoapäin kuvattuna. Vessakin pääsi kuvaan tuon uuden valolähteen takia. Pieni kukka kukkii urheasti keskellä piha-aluetta. Severin kuivattaa tatteja ja rouskut odottavat ryöppäämistä.

6 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Lattia näyttää hyvältä.Ovi kutsuu kävijää.Sienet talveksi hyvä juttu'
Olet ollut ahkera.Hyvää viikkoa!

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos Maija! Hyvää viikkoa sinulle myös!
Olihan maukkaita tatteja :)

Marjatta kirjoitti...

Johan näyttää kodikkaalta kuin ikkuna sai verhotkin.Työntouhua riittää vaikka kummallekin,niin tulee näkysää.

Rahkasammal kirjoitti...

Näin on, kyllä siellä touhua riittää. Huomaatko muuten noiden verhojen tankoasettelun? Yläkapan yläpuolella ja alakapan alapuolella on ilmatilaa :)

Piri kirjoitti...

Hyvä, että kaiken kiireen keskellä olet ehtinyt sienestämään. Saderintamat kiersivät meidät kesällä lännen puolelta. Siski metsä on pullollaan vain kuivan kesän valevahveroita.

Rahkasammal kirjoitti...

Noita vahveroita yritin löytää, ei löytynyt kuin noita valevahveroita. Sitä vastoin tatteja ja rouskuja oli ylenmäärin. Olihan rentouttavaa kävellä metsässä.