keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Näkyykö läpi

Kävin eilen varaamassa saunan oven. Lasi on väriltään savunharmaa. Hieno perinteinen ovi. Olen listannut noita mökille vietäviä tavaroita, nyt on mahdollisuus viedä niitä enemmälti samallakertaa. Hyvin ovat työt muuten mökillä edistyneet. Naureskelin porukalle, että kun saa paikat järjestykseen ja siistittyä, on kuin työt olisi jo puoliksi tehty. Toisaalta hyväkin, että käyttää aikaa noiden suurimpien kohteiden suunnitteluun. Tässä tapauksessa parven portaikon suhteen, en ole vieläkään tehnyt päätöstä, otanko kierreportaat vai teetänkö tavalliset suorat portaat. Tässä vaiheessa parvelle kavutaan metallisia tikkaita pitkin. Päätös on tehtävä viimeistään sitten kun tuvan lattiaa ruvetaan tasoittamaan ja päällystämään. Ajatuksissa on nuo kierreportaat, olisi jännää ja erikoista poiketa kaavoista parven portaikon suhteen :) Taidankin laskea ..... 'enten tenten teelika.....' ,hih hih! Asiasta toiseen, kun jäin pois työelämästä niin suunnittelin tekeväni mukavan 'lepo'matkan johonkin suuntaan. Tuo Saimaan kanavan risteily oli ensisijassa. Olen joskus käynyt Lappeenrannassa ja siellä on hyvät parkkihallit jättää auto suojaan siksi aikaa, kun tuon risteilyn tekee. Yksi blogiystäväkin asuu kaupungissa, vois kysellä häneltä tarkemmin.

5 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Karpalot odottaa poimijoita.Älähän viellä läde sinne Saimaanristeilylle vaan suunnitele jängälle lappiin.

Rahkasammal kirjoitti...

Onko siellä ollut jo yöpakkasia. Taidan suunnistaakin Lappiin! Jonain päivänä koputtelen ovellasi ;)

Marjatta kirjoitti...

Yöpakkaset on edssäpäin mutta onhan meillä aikaa odottaa nekin,kunhan pääset siitä projektistasi irtaantumaan.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Juu viime lauantaina ainakin oli sikakylmä Lappeenrannassa.
Mies oli luokkaretkiristeilyllä ja kansipaikalla oli niin vilu et ihan jääkalikkana tuli takaisin. Muuten ihan kiva pikkukaupunki. Vietettiin yksi yö hotellissa ja
nautittiin laatuaikaa.
Mieti nyt vielä ajankohtaa.
terkuin Kaisa

Rahkasammal kirjoitti...

Marjatta: Täällä on muutamana yönä ollut pakkasen puolella, sanovat ne jotka aamulla töihin lähtevät ,hih!

Pajupirtin Kaisa: Kaunis kaupunki silloin ja varmasti vieläkin. Oli kesäaika kun siellä kävin ja varmasti olisi hyvä ottaa käynti kesälle.
Terkkuja Roopelta, kävin kaveria moikkaamassa :)