keskiviikko 8. joulukuuta 2010

... joulu joutuu ...

En ole moneen vuoteen leiponut jouluksi, vaan ostanut valmiina. Nyt innostuin leipomaan, vaikkakin taikinoita en ruvennut tekemään vaan ostin ne S-marketista. Mukava nauttia kotona paistettuja torttuja ja pipareita mökillä. Tuntuu, että joulu jää Uuden Vuoden jalkoihin. Monia asioita on hoidettava näinä parina-kolmena viikkona joka tässä on aikaa ennen vuoden vaihtumista. Mainitsin tuolla aikaisemmin, että tutkin timpurilistoja. Ja niinhän asia hoitui nopeaan, timpuri ja sähkömies tulevat käymään mökillä ja sitten sovitaan töiden aloittamisajankohta, putkimiehen kanssa asia on jo sovittu. Soitin mökkikunnan rakennusinsinöörille, juteltiin maat ja mannut, lopuksi toivotteli tervetulleeksi uudeksi kuntalaiseksi :) Tulevana sunnuntaina viedään mökille kalusteita, sängyt ym. Makuukamarit ovat lattialistoja ja loppujen sähköjohtojen vetoa vaille valmiit, niihin voi kalusteita viedä. On mukava saada petipaikkoja jouluksi. Kylläpä tässä tuleekin listaa, ja osa jää varmaan vielä poiskin, mutta nyt menen syömään jäätelöä.

6 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Sinä olet edennyt asioissa ja teoissa hurjaa vautia eteenpäin.Minä en päässyt mihinkään. Päivän istuin koneen parissa,enkä tullu hullua hurskaammaksi.

Rahkasammal kirjoitti...

Eikö se onnistunut? No voihan kehveli, katsotaan sitä kun tulen käymään, jos ne vielä siellä on.

Piri kirjoitti...

Täällähän on jo joulun tuoksua. Minäkin otin juuri torttutaikinan pakastimesta, joten luvassa on kohta uunituoreet tortut aamupäiväkahvin kanssa.

Rahkasammal kirjoitti...

Maukkaita hetkiä päiväkahville :) Jätin nuo omat tortut liian kädenulottuville, niitä tulee sitten popsittua, hih toivottavasti eivät lopu ennen joulua :) Mökille tässä ollaan lähdössä, käymään vain.

Abuelo kirjoitti...

Voi kun saisikin piparin tuoksun huoneisiin, mutta ei nämä valmiina ostetut paljoa tuoksu...

Rahkasammal kirjoitti...

Ei niin, mutta jos käyttäs pikaiseltaan mikrossa. Koitappa sitä konstia, mutta älä pidä kauaa. Täällä on -23 astetta pakkasta, olihan kylmä mökkireissu :)