torstai 16. joulukuuta 2010

Suunnitelman muutos


Virgis Stakėnas - Erelio brolis

Kuunnellaan musiikkia.

Uuteen kotikuntaan muutosta ei tule mitään, ainakaan vähään aikaan. Ei tuonne mökille saa vakituista osoitetta, eikä sitä saa ottaa käyttöön, ennenkuin siellä on pidetty lopputarkastus. Jos lopputarkastuksen jälkeen haluan ottaa mökin vakituiseksi asunnoksi on alettava uudet hakemiset ja tarvittavat paperit on toimitettava kunnalle, että mökin saa muutettua asuinkäyttöön. Ja tämä sen takia, kun rakennusluvassa on rakennuskohde määritelty vapaa-ajan asunnoksi, vaikka alunalkaenkin sitä rakennettiin asuinkäyttöön. Sellaista se on, kun mennään koivet edellä puuhun, ei siinä järjelle sijaa jää.

Eri virkamiehiltä sain hyvät ja asialliset neuvot noiden rakennus- ja muutosasioiden hoitamiseen, että ei hätiä mitiä, siitä ei tule ongelmaa. Kehoittivat panemaan vauhtia rakentamiseen, ennenkuin nuo säädökset ehtii tuosta vielä muuttua! Tämän reippaan viiden vuoden vitkuttelu- ja hidasteluvaiheen aikanakin ne ovat muuttuneet ties montako kertaa.

Ensi tiedosta selvittyäni nauroin porukalle, että eipähän aika käy pitkäksi! Jännä katsoa mitä muita yllätyksiä matkan varrella vielä tulee.

4 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Kyllä Joulupukki tulee ja toivottelee iloista mieltä. Ja minäkin toivotan täältä.Sinä kyllä asiat saat järjestettyä aika altaykskön. Eikä mene vuosia asioden järjestelyssä.

Rahkasammal kirjoitti...

Kyllä nuo pukit tuolla porstuassa krapuaa eiköhän ne kohtapuoliin sisällekin tule! :)) Kyllä nuo asiat järjestyy, ei ne maata kaatavia ole!

Nina kirjoitti...

Näinpä on, että asiat kyllä järjestyy.
Iloa jouluviikkoosi! :)

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos Nina. Iloa sinunkin jouluviikkoosi, kynttilän valoa ja valoisaa mieltä! :)