torstai 3. helmikuuta 2011

Harjalla

3.3.11
Aamulla timpuri laatoitti saunan lattian ja kohta tila saa paneelit, kiukaan, oven saa laittaa paikoilleen, valot kytketään ja sitten sauna odottaakin kylpijää. Jep.

Soitin lvi-miehelle ja kyselin vesipostin laittamisesta. Onnistuu. Laitetaan pintavetona kalustojen taakse kodinhoitohuoneeseen ja ulostulo talon päädystä. Tiedon jälkeen annoin puhelimen timpurille, kävivät teknistä keskustelua. Nyt kun laatat saavat reunuslistansa, on kodinhoitohuonekin varttiavaille valmis.
Vessaan ei ole putken katkaisemisen jälkeen tehty mitään näkyvää. Siihen on syykin. Kun nuo muut pesuhuonetilat valmistuu, niin tiedän, että laattoja ym. on ylijäämänä ja ne käytetään vessaan. Onneksi kaikki sopii toisiinsa värityksen puolesta.

Iltapäivällä timpuri nousi harjalle. Ennen kaiteiden laittoa täytyy erkkerin kattoviiste listottaa. Idearikas timpuri teki ehdotuksen millä tavoin viiste saadaan siistittyä ja paneelien päiden kohdistusvirheet osin häivytettyä. Hyväksyin ehdotuksen, ja niin lista saa uomansa. Kova homma, mutta mikä tässä rakennuksessa olisi ollut kohdillaan.

Ennen työpäivän päättymistä astui sähkömies kuvioihin, ja käytiin läpi koko rakennuksen sähkö- ja antennipaikat. Niihin on saatava puuttuvat kannet ym. Sekin asia on nyt järjestyksessä.

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Autokin pitää saada vesipesua niinkuin sinä, saunan sisätiloihin valmiiksi.Mutta,täytyy sanoa on sinulla tarkka sähkömies/timpuri.Noin tarkkaa työtä tekee "eikä melkein".

Rahkasammal kirjoitti...

Näin on :))