tiistai 15. helmikuuta 2011

Onnistumisen tunne

Kuu luo pitkiä varjoja mökin ja rannan väliseen metsikköön. Kaunista, seison pitkän aikaa ikkunan ääressä ja käyn mielessäni läpi tapahtumia. Mökin lunastamista, loppurakentamisen aloittamista ja päättäväisyyttä, jolla olen vienyt asioita eteenpäin. Tulee onnistumisen tunne. Sanoisinko, tämä on ollut raskasta? Onhan se sitäkin ollut, mutta olen selvinnyt. Usko onnistumiseen ei ole kertaakaan horjunut. Nyt kun ollaan loppusuoralla ja tehdään noita tekemättömiä töitä valmista tulee ja mieli on valoisa, tuo onnistumisen tunne voimistuu koko ajan.

En ole niin itseriittoinen ihminen, etten olisi tarvinnut läheisiäni. Heiltä olen saanut apua tavarankuljetukseen, kuuntelijoita, kun asiat ovat kiukuttaneet tai jos olen tarvinnut naurukaveria niin aina on ollut läheisiä samalla aaltopituudella. Ja ei sovi unohtaa teitä blogiystävät, teiltä olen saanut maanpinnalle palautusta, kun olette kommentoineet asioihin monelta kantilta. Ja tuon ammattimiehen löytymistä, joka tekee työt.

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Aivan runollista tuo alkuteksti. Ihanaa, että pystyt noin avautumaan ajatuksistasi. Ja että mekin, vaikka ollaan näin kaukana toisistamme, niin sinä olet tullut minulle läheisemmäksi kuin silloin kun tavattiin lähes päivittäin.
On siellä mökillä sitten kiva olla ja viettää aikaa kun se on valmis, ja palautuu mieleen, että miten tuonkin kulman ja lattilankun laitoimme. Olet sää aikaimoinen monitoiminainen.

Marjatta kirjoitti...

Kohtahan on täysikuu eikä nukuta.Katsotaan kuinka kuu mollottaa kirkkaana ja mietiskellään asioita joita pitää viedä eteenpäin.On kiva lukia sinun ajatuksia tuosta tekstistä.Näin on hyvä mennä eteenpäin kun löysit erinomaisen ammattimiehen joka osaa ja tekee viimisenpäälle mieleisesi työn.

Piri kirjoitti...

Tiesitkö muuten jo timpuria palkatessasi, että häneltä sujuu sekä puu- että sähkötyöt? Monelta soitolta ja odottomiselta olet säästynyt.

Rahkasammal kirjoitti...

Leena; Olen aina tykännyt kuutamosta ja panee hieman runolliseksi :) Päivittäin kun tavattiin, oli aina ne työasiat päällimmäisinä. Mutta kiva näin :)

Marjatta; Täällä on pakkanen ja kuutamo taas tänään. Upeat maisemat kuutamolla. Joko valvominen on alkanut?

Piri; Nuo taidot selvisivät, kun tavattiin ensimmäisen kerran. Ammattimies on sekä puu- että sähkötöihin. Kummatkin työt etenevät samaan tahtiin, eikä ole tarvinnut odottaa, se on hyvä.