lauantai 19. helmikuuta 2011

Perjantai lopetti viikon

18.2.11
Kyllä nuo viikot kuluu nopeaan. Mennään kovaa vauhtia kohti helmikuun loppua. Pakkaset vain jatkuu, aamulla oli -34 astetta. Pesuhuonetilan seinät on laatoitettu. Hienoa. Suihkukaapin asennuskohta tarkastettiin ja samalla lattiakaadot. Vessa on ainoa, johon ei vielä ole satuttu mitä nyt viemäriputki katkaistiin. Ensi viikolla vessakin tulee työn alle.

Katsottiin tuota kodinhoitohuoneen pöytätilaa. Taidan tehdä saman mitä tein keittiöönkin, muutan suunnitelmia tiskipöydänkannen suhteen. En tiedä miten, mutta se selviää nyt viikonlopulla, kun pojan kanssa sitä yhdessä mietitään. Sain 60x120 kannen, mutta se on vääräpäinen ts. altaat ovat väärässä päässä. Pitää katsoa sitten sitäkin kun puuseppä tulee mittomaan kalusteita pesutiloihin.

Tehtiin timpurin kanssa diili kuivalihan kokeiluun. Jännä katsoa onnistuuko se? Kerron siitä sitten myöhemmin. Tuo teline on sidottu liinoilla puihin.

Nyt on kahden päivän vapaa! On kuin töissä olisi, vaikka timpuri tekee työt, mutta itse joutuu olemaan 'päällepäsmärinä', että materiaalia on ja löytyy. Eiköhän tämä rakentaminen kohta lopukin :) nyt nautitaan viikonlopusta.

1 kommentti:

Marjatta kirjoitti...

Jokohan tekisin kuivalihakeittoa.Siinä valmistuksessa menis päivä ja Ohrasuurimotkin on hakusessa(kaupassa).