sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Risuja joka lähtöön

Vautsi minkä määrän risuja sain kevään ja kesän askarteluihin. Osa poltettiin samantien kun siivottiin oksia pois kaatopaikoilta, mutta kyllä niitä vielä jäikin. Poika oli kasannut nuotion rantaan, se oli tarpeeksi kaukana rakennuksista joten ei tarvinnut pelätä vahinkoa ja olihan siinä sammutusväline lähellä, lumi. Mukava oli lämmitellä nuotion loisteessa samalla kun vei risukasoja liekkeihin. Nyt pitää lähteä blogikierrokselle. Monessa blogissa on kauniita ja hauskoja risutöitä, niistä saan mukavia vinkkejä. Annan noiden risujen olla jonkinaikaa tuolla lumen keskellä, pysyvät kosteina. Ja sitten kun lumet alkavat sulamaan niin kimppuun vain.

5 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Uutta projektia siellä jo mietitään! Kyllähän risuista saa vaikka mitä kivaa. Sitten vain pihaa koristamaan. Olipas paljon uusia kuvia mökin sisältä, hyvinhän tuo näyttää edistyvän. On ihanaa, kun on mitä odottaa.

Marjatta kirjoitti...

Kyllä sinä olet tänään lepopäivänsä ansainnut puusavotan jälkeen.Aloitetaan uusi jakso maanantaista sillä,töitä tulee varmaan eteen.

kaisu marjatta kirjoitti...

hei sinulla on oikein mielenkiintoinen blogi. minuun teki vaikutuksen goethen runo kuin myös muut sanasi. kuvatkin ovat luonnollisia ilman täydellisyyteen pyrkimystä. tarkoitan positiivisessa mielessä, se että otaa kuvan raiskiosta tai jostain vähemnmän täydellisen kauniista on aitoa.

olisi kiva saada sinut tutustumaan minun teksteihini, kahdella sivulla on tekstiä usein musiikin kuuntelua siinä ohessa keskittymistä kulloiseenkiin aiheeseen.

musiikki on minulle kirjoittamisen ohella lempi juttu se on kyööä aina enemmän iisiä klassista.

kevättalvea odottelen ja niin todella sitä ennen kirvistellään parit pakkaset. kiitos oli kiva lukea luen vielä lisää vanhempia samalla.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Wau, minä täällä jo kynsiä terottelen...pääsispäs käsiksi;)
Niistä saa mitä hyvänsä.
Kaunis hiiderikuva mökkirannasta.
Pirtsakkata viikkova.
Kaisa

Rahkasammal kirjoitti...

Leena: Noita risuja minä olenkin odottanut, hih! Nyt pitää vain hakea oppia blogeista.

Marjatta: Kyllä lepo hyvää tekee aina välissä. Jaksaa sitten taas.

aikatherina: Kiitos. Tällainen reality-blogi :)) tämä on. Tulen kohtapuoliin vierailulle. :)

Pajupirtin Kaisa: Tulen ottamaan sinulta oppia, odotas vain. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!:)