maanantai 7. helmikuuta 2011

Uusi viikko ja uudet työt

7.2.11
Puhelin herätti vanhaan tuttuun aikaan eli 7.30. Kuuntelin ääntä ja veikkailin mielessäni kuinka kauan se soi. Ääni loppui ja samantien olin untenmailla. Ei aikaakaan niin herätysääni kuului taas, joko nousen vai odotanko kolmatta herätystä. Ei nyt on noustava timpuri tulee kahdeksalta.

Joimme kahvia ja keskustelimme viikon töistä. Kodinhoitohuoneen työpöydän taakse laatat, se työ aloitti viikon. Olin mukana pistelemässä 'plussia' laattojen väliin ja tasaiset raot ja upea laatoitus oli lopputuloksena.

Timpuri veti trimerin pesuhuoneen seiniin, kohta pääsee sitä huonetta laatoittamaan.
Sitten olikin vuorossa erkkerin katon viisteet. Timpuri oli ottanut pulmallisimman viisteen käsittelyyn alunalkaen. Sopiva ura ja siihen lista. Onhan tyylikäs listoitus ja sopivasti vie huomion epätasaiseen sijoitetuista paneeleista. Se tekee ken osaa. Tuo pulmallisuus on sitten tuossa viisteen ja seinän yhtymäkohdassa, siinähän on reikä, eikä mitään tukea takana. Aikoi ratkaista ongelman, no sitä hän on saanut tehdä pitkin matkaa, ratkaista ongelmia.

Parven reunojen siistimisessä niitä ongelmia saakin ratkoa. Parven lattian ja suoran seinän väliin on jätetty tyhjä tila. Soitin portaidentekijälle, hän on tekemässä noita kaiteita, ja timpuri kyseli konsolin leveyttä ym. Viikon päästä on kaiteet valmiina ja siihen mennessä nuo kattoviisteet ja parven reuna on oltava myös valmiina. Timpuri aloitti parvityöt ja purki ensimmäisenä seinänpätkää.

3 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Siisti on tuo laatoitus,samoin lista tuossa raossa. Onhan siinä pähkäilemistä kerrassaan.Purkuhommat ja korjaukset sujuu moitteettomasti.

Nina kirjoitti...

Kovastihan sinulla on taas siellä työt edenneet ja valmista kaunista jälkeä syntynyt!

Työniloa edelleen! :)

Rahkasammal kirjoitti...

Marjatta: Kyllä ne hienosti etenee :)

Nina: Kiitos Nina! Mukavaa viikon jatkoa sinulle!