keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Hyppysähköä

12.1.11
Lvi-miestä ei näkynyt. Ei ilmoittanut mitään, enkä muutenkaan saanut siihen yhteyttä. Alkukatselua olisi tehnyt, mutta ei näköjään kiinnostanut? Timpuri teki alkutyöt ts. muutti suihkukaappiin tulevien vesijohtojen alastulosuuntaa. Hitsi kun ne oli leikottu lyhyiksi ja kiinnitetty parvenlattian koolinkiin siihen tapaan, että jos talo hajoaa, niin ainakin johdot pysyy kiinni.

Sähkömies veti johtoja saunatilan puolelta taululle ja meinattiinpa saada hyppysähköä kun sähkötaulu ei tullut vastaan. Sähköjohtoja vetävät tietävät mitä tuo hyppysähkö on. Putket loppuivat tässä tapauksessa kamarin välikattoon. Eihän se taulu siellä ole, vaan tuossa tuulikaapin seinässä. Monia muitakin hassun hauskoja kohelluksia oli. Ne on tehty ennen minun omistusaikaani, joten olkoon kertomatta. Monet naurut on saatu, mutta mielenkiintoista eikä yksin minulle.

Soitin vävylle, että tulisi peräkärryn kanssa mökille. Sauna tarvii laudevärkkiä ja muutakin höylättyä puutavaraa ym. vielä tarvitaan ja en tiedä mitään noista laudepuista, jaa haapaa kai sen pitää olla? Hän lupasi tulla huomenna.

Hienosti hommat edistyy, noille lasitiilillekin (jotka ostin vuosikausia sitten) on varattu paikka.

Ei kommentteja: