tiistai 11. tammikuuta 2011

Saunatilojen puuron silmässä

11.1.11
Saunatiloissa ollaan, seinät on koolattu, kyllästetty 2x4:nen, joka oli tuotu sisätiloihin on timpuri repinyt irti ja vaihtanut raakapuuta tilalle. Siinäpä sitä olikin ylimääräistä työtä, että irti sai.Olin timpurin kanssa tekemässä kakkosvitosesta kakkosnelosia ja kakkoskakkosia :) kun palotarkastaja ilmestyi pihaan. Olihan tarkka mies. Kaikki mahdolliset paikat tarkasti. Vaatimuksiakin oli, jotka on hoidettava ennen lopputarkastusta. Palotikkaat on hankittava, kiintopainikkeet ulosmenoaukkoon. Parvelle myös palovaroitin, alakerrassahan se jo on. Alkusammutuskalusto, johon kuuluu mm. vaahtosammutin, sammutuspeitto. Osoitenumero talon päätyyn. Talotikas, lapetikas ja kattosilta nuohousta varten. Että näin.

Huomenna tulee lvi-mies, joten en mahdollisesti pääse hakemaan lisätarvikkeita tuohon laatoitukseen, mutta torstai on toivoa täynnä. Nuo viimeistelytyöt ovat edenneet siksi vauhdikkaasti, että en ehtinyt hankkimaan kaikkia vesieriste- ym. tarvikkeita, joten ei kun liikenteeseen ja suunta lähimpään rautakauppaan.

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Minä annan sinulle voimia täältä Lapista päin että,jaksat puurtaa eteenpäin.Täytyy sanoa viellä että,olet kyllä saanut erinomaisen timpurin.

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos paljon lisävoimista :) .... ja tapahtuu, tarkoitan timpuria.