lauantai 29. tammikuuta 2011

Valaisimia

29.1.11
Eilen illalla ajelin kotiin. Vettä satoi ja tie oli tietenkin liukas. Aikanaan kun ostin nuo talvirenkaat niin sain huoltoasemalta evästyksen, että muista panna ylimääräistä painoa takakonttiin, ettei jää liian kevyeksi ja paino auttaa tasaamaan ajoa liukkailla. Enpä muuta keksinyt takapään painoksi kuin harkkotiilen. Sitä tässä nyt kyydittelen jonkin aikaa, kun ei muuta raskasta vietävää ole.

Olen hommaillut noita tarvikkeita aina kotona käydessä, nyt oli vuorossa valaisimet pesutiloihin. Menin pojan kanssa K-rautaan, koska tiesin, että sieltä tekee aina löytöjä. Ja enpä erehtynyt tälläkään kertaa. Pesutilan valaisimet olivat tarjouksessa. Aivan mukavan näköisiä ja yhtenäisen tyylin takia otin kaikkiin pesuhuonetiloihin samallaiset. Ilmanvaihtoventtiilit, saunan valaisin ja vielä nuo ulkovalolamput tulivat samaan kauppaan. Nyt on sitten sekin asia hoidettu. Melkein kolme tuntia tuolla kauppareissulla meni, vaikka ei kylläkään koko aikaa K-raudassa.


K-raudasta katselin myös kodinhoitohuoneeseen tulevaa allasta ja vessan allasta, niiden hankinnan jätin toiseen kertaan.
Huomenna olisi ollut mahdollisuus pitää puusavottaa mökillä, mutta siirsin savotan toiseen kertaan. Suunnittelin, että huomenna ehdin mennä porukan kanssa juhlistamaan eroani, ennenkuin palaan mökille takaisin. Ensi viikosta sen verran, että tapahtumarikas viikko on tulossa.

5 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Kyllä sinulla on ollut tapahtumarikas viikonloppu.Olet tehnyt hankintoja.Minäkin kilistelen sinulle kahvikuppia täällä.Ajelehan varovasti takaisin talorakennukselle.

Kate kirjoitti...

Hienosti hommat etenee! Mutta ihmekös tuo kun on noin aikaansaava nainen asialla. :)
Ilo on seurata että siellä tehdään, eikä meinata :)
Jaksamista remonttiin ja kaikkea hyvää muutenkin elämääsi ♥
Mukavaa sunnuntaipäivää!

Nina kirjoitti...

Tyylikkäitä valaisimia olet ostanut ja kun kaikki lamput ovat keskenään samaa sarjaa ja tulos on varmasti harmoninen ja tyylikäskin.
Löytöjä on kiva tehdä!

Iloa tähän sunnuntaihisi ja ensiviikon touhuihin! :)

Leena kirjoitti...

Nyt vain odotan kun näen nuo valaisimet paikoillaan, kauniin näköisiä. Mua oikein naurattaa, (positiivisessa mielessä) että miten puuhakas ja aikaansaapa sinä olet. Ei muuta kun pohjanmaankautta!

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos kehuista ja kannustuksista. Eiköhän nämä pikapuoliin ole paikoillaankin :)
Mukavaa viikkoa teille jokaiselle ♥