maanantai 3. tammikuuta 2011

Mikä tuo vilkutus on?

3.1.11
Jarruvalo rupesi vilkkumaan kun olin puolimatkassa tulossa mökille. Sää oli kostea ja lunta satoi kun lähdin kotoa. Ensimmäisenä tuli mieleen, että lumi on jäätynyt johonkin väliin, ja sen takia tuo vilkutus. Pysähdyin Kyyjärvellä, ja sain huoltomiehen apuun. 'Jarruneste on vähissä ja taitaa olla jo loppunut', sanoo huoltomies ja kaataa pullosta jarrunestettä tyhjään säiliöön. Sitten lähdin jatkamaan matkaa ja vilkutus oli loppunut. Että näin. Nytpä tiedän senkin.

Menin sunnuntaina kotiin hoitamaan asioita. Niiden perässä saikin juosta koko maanantaipäivän. Jossain välissä kävin tyttären ja vävyn luona kahvilla, ja sopimassa osasta asioiden järjestelyä. Mainitsin tuosta lumisateesta ja täytyy sanoa, että ensimmäisen kerran olen noin pitkän matkan ajanut tosi huonossa kelissä. Matkalla soitin auramiehelle, että tulee auraamaan mökkitien jossain välissä, huomenna hommat jatkuu ja timpurin on päästävä työpaikalle.
Kerron sitten töistä kun ovat ajankohtaisia, mutta tulee mielenkiintoinen viikko :)

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Kyllä on sattmuksi kun näinkin pakkasella matkateko tekkee tepposen mutta,onni on matkassa.Täällä on tänäänki kirpakka pakkanen noin -30astetta. Toivottavasti pääsit sisälle pyryn keskeltä.

Rahkasammal kirjoitti...

Koko matkan satoi lunta, loppumatkalla jo pöllysi.