tiistai 25. tammikuuta 2011

Banaanilastuja

25.1.11
Niitä tässä nautiskelen, ovat muuten mukavan mureita, vaikka ei näissä makua ole minkäänvertaa. Eilen timpuri teki tosi pitkän päivän, ja tänään otettiin hieman takaisin. Minulla oli kaupassa käynti. Ajelin tuohon lähinnä olevaan kyläkeskukseen ja sieltä intouduin ostamaan mm. näitä banaanilastuja.

Olipa kaunis aurinkoinen päivä tänään. Nauroin timpurille, että jäällä on avanto auki, että tässä joku päivä pitäs mennä pilkille. Katseltiin siinä pilkkiongessa olevaa koukkua, vähän sais olla isompi, todettiin yksissä tuumin. 'Pyydystä ensin pieniä kaloja ja käytä niitä syöttinä, niin voit saada isompia kaloja.' Siinähän menee koko päivä, ensin pieniä ja sitten suurempia, jos saa. Eikö mitä panen onkeen isomman koukun ja pujotan noita pojan tuomia toukkia peräperä koukkuun. Luotan siihen, että kala ei huomaa mitään ,hih, ei varmaan koukkuakaan.

Kodinhoitohuoneessa on lattialaatoitus aloitettu. Sitten ovat vuorossa vessa, sauna ja pesutilat. Kyllä mökki valmistuu, kun noita viivytyksiä ei olisi vinojen seinien ym. muodossa niin oltas paljon pitemmällä.

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Avannostahan sais "särvintä"päivälliselle mutta,et sinä sinne jouda kun työt on noin hyvällä malilla.Ihan hyvä on välissä hätyttää kalan himoa banaanilastuilla.Hyvän näköiset laatat näin kaukaa katsottuna.

Rahkasammal kirjoitti...

En kyllä joudakkaan pilkille vielä, mutta kyllä sitä vapaata jossain vaiheessa tulee :)