sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Pesutiloissa

7.1.11
Tänään on timpuri koolannut pesutiloja. Kodinhoitohuone ja vessa tulivat ensimmäisinä työn alle ja odottavat nyt paneelien ja lattialaattojen laittoa. Kattoja joutui madaltamaan, osaksi noiden ilmastointiputkien takia, mutta muutenkin sitä korkeustilaa näkyi olevan. Nyt ikkunat ovat katonrajassa, no harvemmassa mökissä ne siellä on.
Huomattiin, että lattiat vaativat järeämmän tasoitteen kuin tuon saneerauslaastin, joka minulla oli jo valmiina. Lisäksi pesutilojen lattiakorkeudet vaihtelevat senteissä ja timpuri joutuu tasoittamaan joka tilan erikseen.

Soitin pojalle, joka oli tulossa mökille, että käväseppä hakemassa rautakaupasta vetoniittia ja lattiakaivojen kannet ja tuo tullessa tänne, niitä tarvitaan maanantaina.

Tuossa kahden koolingin välissä näkyvä 2x4 on kyllästettyä puuta, jota ei saa käyttää sisätiloissa, sanoi timpuri. Mitäs nyt tehdään?

Jossain välissä pesutila sai valot väliaikaisilla kytkimillä ja halogeenivalo sammui.

Illalla pojan kanssa mitottiin saunaan tulevaa valokuituvaloa ja sen sopivuutta ts. onko valojen johdot tarpeeksi pitkät, huomasin, että eihän saunatilan puolella (en puhu itse saunasta) ole yhtään pistoketta. Pistokkeelle merkittiin paikka, sillekin vedetään johto.

Ei kommentteja: