lauantai 15. tammikuuta 2011

Odotusta?

14.1.11
Perjantai alkoi aikaisella herätyksellä, klo 6.30. Risti täytyy vetää seinään, tuohon aikaan en ole herännyt kuin joskus vuosia sitten :) Timpuri tuli seitsemää käydessä, mutta lvi-miestä ei kuulunut. En tiennyt miten tuohon tulemattomuuteen suhtautuisin??? Luvataan soittaa, luvataan tulla, mutta mitään ei tapahdu!!!

Menin lykkimään lunta, josko sieltä portaidentuoja vaikka ilmestyisi. Hän ei kyllä ollut tulossakaan, mutta jos kuitenkin.
Siinä kolan varressa roikkuessa tuli kiukku, ei hemmetti eihän se näin voi mennä, jos työstä osin sovitaan, ja sitten ei kuulukaan mitään? niin kyllä minä voin soittaa ja kysyä mistä kiikastaa. Tänne on saatava lvi-mies, ja äkkiä.

Klo 12 oli lvi-miehen auto pihalla. Kaksi miestä kierteli kohteiden ympärillä. Sijoittelivat suihkua ulkoseinälle? 'Tuohon seinään pitää panna lisävillaa, muuten suihku jäätyy', sanoi päämies. 'Suihku sijoitetaan suihkukaappiin, ei sitä ulkoseinälle panna', sanoin. Katsoivat vesihuoneeseen tulevat kytkennät. 'Kuka nuo putket on vetänyt?' kysyy päämies. 'Kaikki vesihuoneen putket on vetänyt ja kytkenyt ammattimies', sanoin ja siihen loppui putkikyselyt. Taas palattiin pesutiloihin. 'Kytketään johdonpäät jakotukkiin', sanoo päämies, 'autossa on osia'. Toinen mies teki työt. Se siitä.

Suihkujohdot liitettynä ja tuettuna.

Ei kommentteja: