tiistai 24. elokuuta 2010

Erkkerin ikkunat

Vautsi, nyt ne on listoitettu nuo erkkerin isot ikkunat. Kyllä minä olen tyytyväinen, ja kyllä minä olen niitä ihaillut. Nyt rupeaa näyttämään taas monta vertaa paremmalta nämä sisätilat. Vielä kun ikkunanpielet viimeistelen, niin hyvä tulee.

Naurettiin rakentamisen välissä tuota marssijärjestystä. Sirkkeli, jiirisaha ja höylä olivat varaston kulmalla, en halunnut sahanpuruja sotkemaan siistittyä pihaa. Rakentaja kantoi pitkän listavärkin työpöydälle, katkoi sen jiirillä sopivaan palaan sitten mentiin sirkkelin luokse ja leikattiin pieni soiro pois listan sivusta, sitten rakentaja vielä höyläsi listan vahvuutta. Lopuksi marssittiin kuin köyhän talon porsaat rakentajan perässä sisätiloihin. Jos lista ei ollut sopiva, niin tämä marssi saatettiin suorittaa useampaa kertaa. Ranta kaikui kun porukka nauroi. Kyllä oli hauskaa pitkästäaikaa.

Poika fiksasi tuota vanhaa hyyssiä ja teki siihen pienen ikkunan. Aivan on eri näköinen laitos nyt. Ja kohtahan siellä vois vaikka istuntoaikaakin pidentää, kun saa seurata järven laineita.

4 kommenttia:

Piri kirjoitti...

Ain´ naurain´ työtäs tee. Kiva kuulla, että välillä näinkin. Ja kohta on puitteet pitää vaikka täysistunto.

Marjatta kirjoitti...

No niin sitä pitää välillä ollakin hauskaa.Kerronpa minäkin omia,"ihka"omalla rahalla ostaa paukasin tietokoneen kaikkine tykötarpeineen. Yritysfimalta joka tekee firmoille.Oman vaatimuksen mukaan he tekee minullekin.Ostin samaan syssyyn katkasusirkkelin haloille,jopa lämmittää.Saat sinäkin käyttää sitä Ala-Viivajärvellä.On kiva kuulla kuinka talosi valmistuu "lujaa"vauhtia.On monta tehokasta kättä eikä mitään "tumpeloita"käsistään.Eikä sinun tarvi parsia.JATKOA.....

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Näytä nyt jo kuvia, M-L. Malttamattomana täällä odotellaan.
Voin vain kuvitella teidät siellä ilakoimassa:)
Pirtsakkaa viikonloppua.
Kaisalta♥

Rahkasammal kirjoitti...

Piri: Sanos muuta, täysistuntoa pidetään tuossa piha-alueella, aina välillä ja suunnitellaan porukalla tulevaa. :)

Marjatta: Koko ajan mennään eteenpäin tuon rakentamisen kanssa ja porukka tulee kiltisti perässä, hih hih!

Pajupirtin Kaisa: Katson tuon kameran kuvat, kyllä siellä taisi jotain olla :) Vielä vähän aikaa kun varrot, hih!
Aurinkoa viikonloppuusi ja kuutamoisia elokuun öitä ♥