torstai 12. elokuuta 2010

Mökillä

Hyvin toimii Saunalahden mokkulayhteys Ala-Viivajärvellä. Laitoin yhteyden vasta tänään, kun on ollut muutakin hommaa aivan riittämiin. Huh huh täytyy sanoa. Kuvia tuli myös otettua, joten niitäkin tulee kun saan aikaiseksi.

Kyllä oli kysytty tuo parvelle ostamani pieni ja näppärä pölynimuri. Jalat on saanut alleen, tai sanoisinko että pyörät lähti pyörimään. Siivosin tänään myös asuntovaunun, sehän tuli osituksessa minulle, ja huomasin, että sielläkin oli tehty vilunkia. Kattoikkuna on rikki, akku on viety, mihin on viety. Voi hemmetti, että on lataista touhua.

Muuten täällä on mukavaa, lukot on vaihdettu oviin, keittiö pesty ym. Koko ajan saa pitää kumihanskoja käsissä, kun ei tiedä mihin sontaan kätensä työntää. Uusi perämoottorikin sai tulikasteen ja hyvin pelasi, eikä ääntä rantaan kuullut. Oisko, ettei kalatkaan huomanneet onkijoita, kun eivät koukkuun napanneet, no toisella kertaa käyvät kiinni senkin edestä. Ilmat ovat olleet kohtalaisen aurinkoisia, täytyy toivoa, että olisi lämmin ja kuiva syksy! .... nyt lähden nukkumaan, huomenna taas uusi mökkipäivä ....

Ei kommentteja: