maanantai 23. elokuuta 2010

Missä se vasara on?

Mökillä piti olla vasara? niin minulle ainakin sanottiin, mutta missä se on? Kaikki laatikot ja nurkat on käyty läpi ja ei löytynyt kuin leka. Nyt on ollut näköharha sanojalla, kun lekaa vasaraksi luulee. Tai onhan leka yhdenlainen vasara, mutta vähän krouvin puoleinen tavallisen vasaran käyttötarkoituksiin. Sitä vasaraa ei siis löytynyt, mutta rakentaja otti ja löi kämmensyrjällä paneleja loviinsa kun laittoi tuota keittiön ovensuun kattoa, mutta valmiiksi katto tuli ja vielä ovenkarmikin siinä sivussa asentui paikoilleen.

Harmittelin koko päivän tuota isoa erkkerin ikkunaa, ja harmitus jatkuu. Näyttää, että mökilläolija on sutaissut ikkunat paikoilleen ja työntänyt tiivisteeksi silikoonia (ikkunat ovat ilman pokia) ja kumitiiviste on jätetty pois. Lasiliike ei korvaa ikkunaa, vaikka takuuaikaa vielä olisikin. Väärin asennettu, sanottiin lasiliikkeestä, ei kuulu takuuseen. Sanonko ärräpäitä, sanonko? Tee se itse ja pilaa se itse, hemmetti! Huomenna vielä raavin lisää tuota ikkunalistaa, että jos silikoonin alla kuitenkin olisi kumitiiviste?, menen loppuviikosta tilaamaan uuden lasin.

Samoin on etsittävä firma joka tekee huollon tuolle vedenpuhdistajalle, luulen, että sitäkään ei ole huollettu vuosikausiin ja raudan ja mangaanin puhdistava suodatin on huollettava ainakin kerran vuodessa. Enhän minä sen huoltoa aikanaan kysellyt, mutta nyt herää epäilys senkin suhteen.

Kertoivat, että Lappajärvellä olisi nähty karhu(perhe?), no toivottavasti ei tänne eksy ja hajota noita roskapusseja tuosta varaston sivusta.

Ei kommentteja: