keskiviikko 18. elokuuta 2010

Mikä yllätys minua odottikaan

Ajelin mökille hiljakseen, 90 molemmin puolin näytti nopeusmittari, mutta ajatukset juoksivat sitäkin nopeampaan. Joka kerta kun tulee juttua tästä erostani jonkun kanssa, pallo pyöristyy ja klommot oikenevat, kuten tänään kävi kun juttelin lähisukulaisensa kanssa. Lopulta saan asian potkastua matkoihinsa ja pääsen omassa elämässä eteenpäin.

Mainitsin tuolla aikaisemmassa postauksessa, että tekijöitä on mökillä. Olivat jo odottaneet ja tekstiviestissä kyseltiin missä olen? Poika oli valmistanut ootellessa ruoat, ei muuta kuin lämmittää se mikrossa. Vävy oli pannut tuulemaan, ovenpielet oli kamareihin tehtynä, osa lattia- ja kattolistoja oli paikoillaan. Se yllätys oli lattialaminaatit ne oli laitettu kumpaankin kamariin, ja voi että ovat hyvännäköiset. Aivan vesi silmiin tuli, kun noin hyvin vastaanotettiin .... että ruoka valmiina ja kamarit varttiavaille valmiina. Tytär vielä kiehautti kahvit .... ja minä sain vain olla ja jaella kiitoksia, ja sitä kyllä täysin sydämin teinkin.

Huomenna osalla porukasta on muita menoja ja lähtevä, itse jään pojan kanssa tekemään siivous ym. hommia. Ostin uuden pölynimurin ja sille on parvella käyttöä heti huomenissa, se tila on saatava siistiksi, että pääsee tekemään viimeistelytyöt sinnekin. Tulee kova hionta parven lattiaan, siellä on kävelty likaisilla kengillä ja hinkattu lattiapinta aivan piloille. Todennäköisesti sitä on yritetty puhdistaa, mutta lika ja roiskeet ovat tarttuneet lattiaan, ja eihän ne sieltä lähde muuten kuin syvähiomalla koko lattia.

Ostan ulkovessan ensitilassa, tuon haisevan ja sotketun rotiskon hävitämme .... mutta kuka pesee ekovessan, siinä onkin sotkijalle töitä kun tulee moottoripyöräänsä hakemaan, toivottavasti satun olemaan silloin mökillä.

Mutta mukava päivä kuitenkin, ei anneta noiden harmien tummentaa muuten kirkasta taivasta :)

2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Huippu kiva yllätys sinua odottikin mökillä! Ihan sydäntä lämmitti lukea postauksesi!
Lapsesi ja vävysi ovat ihania, kun auttavat sinua noin mukavasti!

Tsemppiä parven laitteluun! :)

Rahkasammal kirjoitti...

Hyvä mieli on jatkunut koko ajan, kun noita lattioita katselen. Nuoret ovat tukeneet ja auttaneet eri asioissa ja siitä olen heille kiitollinen. Näkyvät kaikki nauttivan mökillä olosta vaikka joutuvat paljon töitä tekemään, mutta omasta halusta tekevät. Aina välissä toppuuttelevat minua, että kyllä he tekevät :)