keskiviikko 18. elokuuta 2010

Heipparallaa hellät tunteet

Miten nuo otsakkeen sanat tulivatkin mieleen, kun Rahkasammal -blogin avasin. Tulin pojan kanssa kotiin hoitamaan asioita, leikkaamaan nurmikkoa, poimimaan marjat, pesemään vaatteita ja tyhjäämään tuota kaappia, jossa on laskukuitteja ja tiliotteita parinkymmenen vuoden ajalta. Ja tulihan valaisevaa tietoa rahankäytöstä ja muista ihmeellisistä tilisiirroista. Hyvästi viimeisetkin hellät tunteet. Kiukkua pukkas niin mahottomasti, ettei meinannut nahkoihinsa mahtua. Onneksi kävi hakemassa tavaransa?, ja suvulleenkin kuuluvat, jotka otti mukaansa. Hupaisaa, että nekin tavarat otti, jotka anoppi aikanaan minulle antoi. Sivuhuomautuksena anopista, joka on poisnukkunut, että parempaa anoppia ei maailmassa ole. Lämmöllä häntä muistelen.
Uutta osoitettaan ei mies antanut, vaikka en ole siitä kiinnostunutkaan, mutta saispahan lähetellä nuo laskunsa ..... taidan nakella ne mappi ööhön!

Huomenna suunta mökille. Mukava nähdä, miltä ovien pielet rupeavat näyttämään. Tekijä on ollut paikalla niitä tekemässä. Sisäovet viedään viikon päästä. Loppuu tuo kylmän tulo pesutiloista, kun saa aukon suljettua.
Hinnoittelin tänään myös asuntovaunua, netistä on hyvä katsoa mihin hintahaitariin tuon ikäluokan vaunu arvioidaan ja siinä samalla tutkailin varasto-puucee malleja ja hintoja. Viikonlopulla olisi mielenkiintoista mennä erään firman myyntinäyttelyyn.

Mutta nyt menen nukkumaan :)

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Kovasti sinulle voimia kaiken keskellä.

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos Marjatta! Jos tulee uupumus, lepään .... sitten nostan itseni niskasta ylös!!!!