sunnuntai 22. elokuuta 2010

Ihailen kuunsiltaa

Aamulla saimme kutsun tulla tutustumaan naapuritontin rakennuksiin. Siellä on mökki viimeistelyjä vaille valmiina, kaunis ulkosauna on valmis ja pieni maja, jossa vieraat voivat yöpyä. Sievää ja viihtyisää todella. Vastakutsuna pariskunta tuli katsomaan tätä minun mökkiäni. Eihän täällä niin viihtyisää ole, keskeneräisessä mökissä, mutta tyytyväisenä paikkaa silti näytin, onhan ainakin siistiä.

Poika lähti kotiin hoitamaan asioitaan ja minä olen nyt ensimmäistä kertaa yksin mökillä yötä. Vähän hämärä täällä on, mutta täysikuu näkyy olevan ja kuunsilta heijastuu hienosti järven selälle. Huomasin, että minun on ensitilassa otettava sähkömies hommiin, että saadaan noita piha- ym. valoja toimimaan.

Töiden kanssa piti hieman kiirettä, että ehdin valoisaan aikaan saada parven siivottua, takan tyhjättyä tuhkista ja vielä pestyä takan lasiluukun, puutarhajakkaroita pestyä. Eikä siinä kaikki, piti vielä ehtiä käymään pesulla ennenkuin on täysin pimeää. Hyvin ehti kun pisti töppöstä toisen eteen. Nyt on mukava nauttia takkatulen lämmöstä, ja kirjoitella Rahkasammaleen kuulumisia.

Huomenna tulee osa porukasta tänne takaisin, ja sitä myö jatkuvat noiden ovien, listojen ym. laitot. Hienoa! Kohta hiippailen parvelle kuuntelemaan yön ääniä, ja tapaamaan Nukkumattia! :)

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

On ihana varmaan katsella kuunsiltaa ja rauhoittua takkatulen loisteeseen työtapahtumien jälkeen.

Rahkasammal kirjoitti...

Oli rauhallinen hetki :)