lauantai 21. elokuuta 2010

Sateen ropinaa

Tänään oli aurinkoinen ja lämmin elokuun päivä. Nyt sataa vettä, mutta se ei haittaa. Kurkistan välissä ovesta ulos ja ihailen yön hämäryyttä, vain erkkerin ikkunat antavat hienosti valoa siistille pihalle.
Päivällä ei olla tehty oikeastaan mitään, pidettiin luppopäivä eilisen kunniaksi. Vaikka täytyy sanoa, että parvea meinasin ruveta siivoamaan, mutta sitten päätin, että jääköön toiselle päivään se urakka. Imuroin sen sitten ja ootan sähkömiehen käyntiä, että osa aikaisemmista asennuksista saadaan otettua pois tai poikakin ne johdot vois irroitella. Sittenpä joka kivi ollaan tontilla käännetty ja sisällä rakentajat voivat jatkaa hommiaan siistityissä sisätiloissa.

Nyt taidan mennä nukkumaan, konekin hidastelee siihen malliin, että pois koneelta.

3 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Jo on aika herätellä sinuakin sillä,minulla on aamu valennut poikien(Tarjan)kieputteluun.Sinäkin olet viimeaikoin saanut pajon näkysää.Pitääkin kehua vaikkakin ei ole mennyt"neljää"vuotta.Muista hoitaa itseäsi,vaikka tiedänki olet viimisen päälle mökki ihminen ja käsistään etevä.

Piri kirjoitti...

Hyvä että välillä maltat pitää lepopäivän. Yökyöpeli taidat lisäksi olla. Älä vaan tee ehdotusta muuttaa kylän nimi Kivenpyörittäjänkyläksi.

Rahkasammal kirjoitti...

Marjatta; Joka päivä on tehty jotakin, ja toisinaan kaksinverroin :) Nyt rupeaa näyttämään siistiltä.


Piri; En tee ehdotusta, hih! Kiitos Piri tuolta aikaisemmasta kommentistasi, jossa sanoit noiden kivien kääntelystä. Muistin sanomasi joka kerta kun voimat rupesi uupumaan, mutta nyt olen voitonpuolella, *haleja* ihanalle ystävälle:)