maanantai 9. elokuuta 2010

Mökki tähtäimessä

Huomasin, että reipas viikko on mennyt kun Rahkasammaleeseen olen mökkiasiaa kirjoittanut. Nyt on taas hyvä alkaa paneutumaan mökin rakentamiseen.
Tavaran siirtelyt täällä kotona on saatu hoidettua. Muutama päivä meni, kun pojan kanssa raivattiin yläkerran komerot tyhjiksi lähtijän tavaroista. No osaksi aikaa kului siihen, kun siivosin ja järjestelin paikat uuteen kuosiin. Samoin alakerran komerot olen tyhjännyt, olipa terapeuttista ei voi muuta sanoa. Yksi blogiystävä sanoikin, että vanhan hävittäminen antaa tilaa uusille ajatuksille. Kiitos Nina sanoistasi, se pitää paikkansa vanhan tavarankin suhteen :)

Suunnittelimme, että loppuviikon aikana lähdemme mökille katsastamaan paikkoja ja siivoamaan. Siivottavahan siellä on ennenkuin päästään jatkamaan tuota rakentamista. Sitten levisi Moskovan metsäpalojen savut tännekin, ja sain kovan yskän ja allergiaoireet. Tänään rupeaa olo olemaan parempi, tuuli on tuonut raikkaampaa ilmaa, ja savut ovat pikkuhiljaa kulkeutuneet muualle.

Lähipäivinä suuntaamme autojen nokat mökkiä kohti, ja siitä se sitten alkaa, rakentaminen. Yritän saada kuvia kertomuksiini, ja samoin päivitettyä tietoa blogiin. Hankin läppäriin Saunalahden 3G mokkulan, ja kovaa Saunalahdelta vakuutettiin, että Elisan verkon pitäs toimia Kannonkoskella. Saunalahti käyttää Elisan verkkoa.
Nyt alan pikkuhiljaa keräämään tavaroita ja sitten menoksi. Tavataan Rahkasammaleessa.

2 kommenttia:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Voi ihanaa. Antoisia rakennuspuuhia ja laipahan kuvia vaiheista. Ei tarvis olla ihan näin kuuma kun rakentaa. Meillä on talon ulkoremppa vielä kesken kun ei ole jaksanut näillä helteillä puuhastella. Kyllä se vielä viilenee.
Iloista mieltä ja tunnelmallisia elokuun iltoja sinne mökille. Roopelle terkut.
Kaisa

Rahkasammal kirjoitti...

'Rakennusporukka' tuossa jo kovaa odottelee, että mentäs. Onneksi mullakin tämä yskä ja allergiaoireet rupeaa helpottamaan, auttaa kun tulee viileämpää ilmavirtaa. Ja kuvia otan se on varmaan. Paniskohan ne 'ennen' ja 'jälkeen' nimen alle? :) Kiitos toivotuksista ja Roopelle menee terkkuja. Kyllä se nyt on onnessaan ,hih hih! Teille mukavaa ulkoremppaa.